Anmeldelse af brunch på Pixie

En kold lørdag formiddag i december landede vi på Pixie for at prøve deres brunch. De havde to forskellige at vælge imellem – pixie brunch og veggi brunch -, og valget var ikke så svært. Vi bestilte alle fire pixie brunchen.  Hurtigt kom en lækker og indbydende tallerken ind til hver af os ved bordet, og vi blev ikke skuffede, da vi smagte den.

Image

En meget velsmagende, tilpas ”våd-i-det” røræg blev serveret i et lille patentglas sammen med to virkelig lækre krydrede pølser, hurtigt udråbt til de lækreste brunchpølser nogensinde smagt. Oven på låget lå noget velstegt bacon, og bacon, pølse og æg-konstellationen i det lave patentglas var et genial praktisk indslag, idet glasset holdt ægget lunt og samtidig sørgede for, at det ikke blev blandet sammen med alt andet på tallerkenen.

Et andet lækkert element var et lille glas fed græsk yoghurt (lige som den skal være) med frugt i små delikate stykker og en lækker citrongræssirup til at søde med. Anretningen var lille, men skøn og også lidt anderledes med citrongræsset.

Tallerkenen bød også på et stykke fanøskinke og ditto vesterhavsost. Begge dele dejlige sammen med det lækre enten hjemmebagte eller i hvert fald kvalitetsprægede rugbrød og lysere brød, som kom i en okay mængde. Vi overvejede at spørge efter mere, men endte med at have lige nok. Brødet blev for øvrigt suppleret af små pakker økologisk naturmælk-smør, og det er ret utroligt, hvor stor betydning signalværdien af dette kan have for sådan en som mig. Det giver noget til hele tallerkenen, som i dette tilfælde dog manglede en på menukortet annonceret blommemarmelade. Altid lidt ærgerligt, når noget mangler. Jeg kan ikke lade være med at have en lille følelse af at være gået glip af noget, for det lød nu også lækkert med blommemarmelade, men heldigvis stjal resten fokus.

Tallerkenens søde element var en lille lækker amerikansk pandekage, som dog godt kunne have været suppleret af en eller anden form for sirup – måske fx citrongræssiruppen eller blot en klassisk ahornsirup. Der var også et stykke ananas, et stykke melon, samt en lille klase ribs. Sidstnævnte var et forfriskende indslag, både fordi ribsene var syrlige, men også fordi det er noget andet end de typiske brunch-frugter.

Tallerkenen kostede 125kr og vi supplerede med kaffe og en super lækker varm vinterdrik med ingefær.

Alt i alt var den en virkelig dejlig oplevelse at brunche på Pixie. Det trak dog ned, at der var helt vildt kold og vi faktisk sad og frøs, men maden var fantastisk og menukortet fristede med mange andre lækkerier, så vi må snart forbi igen. Vi vil give brunchen 5 kærlige kram ud af 6 mulige!

Pixies hjemmeside var vist ikke helt opdateret, da vi anmeldte brunchen, for hjemmesiden tilkendegav, at brunchmenuen så således ud:

brunch

røræg m/ crispy bacontern/

/kildegårdens bedste

frokostpølse/stegt

tomat/emmenthaler/tomme de

montagne/yoghurt m. müsli og

bærcoulis/frugt/pandekage/halv grape

m. sukker/brød og smør

119,-

veggibrunch

røræg/emmenthaler/tomme de montagne/

hummus/frugt/stegt tomat/yoghurt med

müsli og bærcoulis/pandekage/halv

grape m. sukker/brød og smør

109,-

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: