Granola

Lækker granola med en skøn smag af vanilje, kanel og kokos og et sprødt bid fra de mange nødder, fx de lækre pecannødder. Inspirationen til opskriften er fundet hos Emily Salomon.

Granola

250 g grovvalsede havregryn

100 g kokosmel eller flager

50 g græskarkerner

50 g sesamfrø

50 g pekannødder

125 g grofthakkede mandler

125 g grofthakkede hasselnødder

20 g tørrede blåbær

1 tsk vaniljepulver

2 tsk stødt kanel

60 g kokosolie

30g  akaciehonning

Alle de tørre ingredienser blandes sammen i en skål. Kokosolie og honning smeltes sammen over svag varme og blandes godt sammen med de tørre ingredienser. Granolaen hældes på en bageplade beklædt med bagepapir og bages i en 170 grader varm ovn i 15-20 minutter. Der røres rundt i granolaen hvert 5. minut. Granolaen køles af og hældes derefter på et patentglas.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: