Restetærte med and, grønkål, rucola, løg og brie

En grov tærtebund  kombineret med forskellige rester fra køleskab og fryser. Det var en god måde at få brugt en rest tilbedt and på uden, at det blev tørt. Tærten blev rigtig lækker og kan varieres i det uendelige!

Tærtedej:

1 dl A38

2 spsk olie

1 dl grahamsmel

1,5 dl hvedemel

1/2 tsk salt

De tørre ingredienser kommes i en skål og A38 blandet med olie tilføjes. Dejen røres og æltes sammenhængende – gerne på maskine og hviler derefter i køleskabet minimum 30 minutter. Dejen rulles tyndt ud eller trykkes ud i en smurt tærteform på ca. 22 cm. Den prikkes med en gaffel og forbages i 10 minutter ved 200 grader

Prikkes med en gaffel og forbages i 10 min midt i ovnen ved 200 grader.

Fyld:

1/3 pose grønkål

1 stort løg

150 g stegt andekød

1 håndfuld rucola

en rest brie

Grønkålen blancheres i kogende vand i 5 minutter. Løget svitses, til de er klare. Derefter tilsættes andekødet og rucolaen, som varmes igennem. Blandes med grønkålen og brie, som er skåret i stykker.

Æggemasse:

3 dl A38

4 æg

1 tsk salt

peber

Æggemassen røres sammen og blandes med fyldet, som kommes på den forbagte tærtebund. Tærten bages i ca. 40 minutter ved 200 grader.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: