Cannelloni med spinat og ricotta

Hjemmelavet pasta fyldt med en skøn blanding af helbladet spinat og cremet ricotta!

Image

Pasta:

½ kg durummel

2 æg

2 spsk olie

vand

Fyld mel, æg og olie i foodprocessoreren og tilsæt vand lidt og lidt til dejen bliver sammenhængende. Dejen hviler i 30 minutter og rulles derefter ud på pastamaskine.

Fyld:

2 løg

1 kg frossent helbladet spinat

750 g ricotta

rigeligt revet muskatnød

salt

peber

2 l. hønsebouillon, gerne hjemmelavet

100 g parmesan

Spinaten tøs op i en gryde og sies for vand, hvis ikke alt er fordampet. Løgene hakkes og svitses i olie og spinaten tilsættes og varmes igennem. Ricottaen tilsættes og blandingen smages til med muskat, salt og peber.

Pastaen skæres til i passende stykker, fyldes med to spsk af spinatblandingen og rulles sammen om fyldet. Rullerne fyldes i en smurt bradepande og lægges side om side. Rullerne drysses med fintrevet parmesan og bouillonen hældes forsigtigt ved rullerne, så den når næsten op til toppen af rullen, men uden at parmesanen skylles af. Cannellonierne bages i ovnen ved 220 grader i 20-30 minutter, indtil parmesanen er gylden.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: