Frikadeller

Vores version af en rigtig klassiker!

Frikadeller

400 g hakket svinekød

1 stort løg

3 strøgne spsk mel

½ spsk kartoffelmel

1 æg

1 tsk salt

peber

1½ dl mælk

Løget hakkes meget fint på en multihakker. Kød, løg, mel, kartoffelmel, æg, salt og peber puttes i en skål og røres godt sammen med en elpisker med dejkroge. Mælken tilsættes lidt og lidt, mens der piskes videre. Farsen hviler gerne minimum 30 minutter, inden den steges på en pande i en blanding af smør og olie.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: