Mexikanske majspandekager

Disse majspandekager har vi lavet utallige gange. Opskriften er fundet i “Den store vegetariske kogebog” fra Könemann. Vi spiser dem enten vegetarisk fyldt med grofthakket guacamole med forårsløg, tomater og chilisauce, samt salat og creme fraiche i, eller også fylder vi hakket oksekød stegt og krydret med paprika og karry, salt og peber oveni.

Mexikanske majspandekager

5-6 pandekager:

50 g majsmel

60 g hvedemel

1/4 tsk bagepulver

1/4 tsk salt

1 tsk sukker

2½ dl kærnemælk

2 æg

30 g smeltet smør

olie

Majsmelet sigtes ned i en stor skål sammen med mel, bagepulver, salt og sukker. Kærnemælk, æg og smør piskes sammen og hældes langsomt ned til de tørre ingredienser, mens dejen piskes jævn. Skåles dækkes med film og hviler 20 minutter, inden pandekagerne steges gyldne i olie på en varm pande.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: