Mors rødkål

Min mor laver fantastisk rødkål, som oven i købet er meget nem. Det smager af jul og af hjem! Vi spiser den især til flæskesteg og flæskestegssandwich, men den kan også snige sig ind til fx forloren hare eller frikadellesandwich.

Rødkål

1 rødkålshoved

40 g smør

½ dl eddike

1-1½ dl ribsgele

3/4 dl sukker

2 tsk salt

Rødkålen snittes fint, gerne på en foodprocessor eller et mandolinjern og svitses så i en gryde, hvor smørret allerede er smeltet i. Eddike, ribsgele, sukker og salt tilsættes og rødkålen koger minimum 1 time under låg.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: