Scoresalat med squash

Kartofler, peberfrugter og squash bagt i ovnen og vendt med feta. Opskriften kommer fra de suveræne bøger “Suveræne salater og brillante buffeter” og “Suveræne succeser”  af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, men jeg har tilføjet squash, skruet ned for mængden af kartofler og udeladt oliven i denne omgang.

Scoresalat med squash

300 g kartofler

1 spsk olivenolie

1 tsk tørret oregano

400 g (ca. 3) peberfrugter i forskellige farver

1 squash

3 spsk olivenolie

3 fed hvidløg

salt

peber

75 g gedefeta

Kartoflerne med skræl halveres på langs og skæres i smalle både på den lange led. De lægges i et ildfast fad og blandes med olie, citronsaft, salt, peber og oregano. Peberfrugter skæres i tykke strimler og squashen i stave og blandes med olie, hakket hvidløg, salt og peber. Peberfrugter og squash lægges på en bageplade beklædt med bagepapir og kartoflerne på en anden. Begge plader bages ved 230 grader i ca. 25 minutter. Kartofler og grøntsager vendes sammen og feta smuldres henover.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: