Tiramisu

300 g savoiardi

500 g mascarpone

4 æg

4 spsk sukker

1 kande espresso (ca. 4 dl)

½ dl + 1 spsk vecchia

½ dl + 1 spsk strega

Kakaopulver

Savoiardikagerne lægges tæt i bunden af et fad og overhældes med kaffe blandet med ½ dl vecchia og ½ dl strega. Æggene skoldes og deles og æggeblommerne piskes til en luftig æggesnaps sammen med sukkeret. Æggehviderne piskes til de ligner sneklædte bjerge. Æggesnapsen piskes sammen med mascarponen og ½ spsk vecchia og ½ spsk strega tilsættes. Æggehviderne vendes i og cremen hældes over savoiardierne. Fadet sættes på køl natten over eller i hvert fald 4-5 timer. Inden servering drysses tiramisuen gavmildt med kakaopulver.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: