Anmeldelse af brunch på Café Wilder

En søndag formiddag i februar havde vi bord til kl. 10 på Café Wilder, og der var allerede nogle mennesker, da vi kom og stedet blev hurtigt meget fyldt. Det er et lille sted og nogle ret små borde at sidde fire ved, men det gik og vi hyggede os. Der var kun en brunch på menuen, så det var nemt at vælge, og der gik ikke længe, før der stod en lækker tallerken foran os. Det hele så meget indbydende ud og de små retter var fint placeret på tallerkenen med behørig afstand, så det ikke kom til at tage smag af hinanden.

2013-02-17 10.26.55

Midtpå stod et lille glas med yoghurt, ahornsirup, bær og knas, som smagte vildt lækkert og var lige tilpas i størrelsen. Endnu et traditionelt indslag var æg, bacon og pølser, som dog ikke var helt klassisk alligevel. Der var to meget lækre krydrede brunchpølser, et par skiver sprød bacon og en lille æggekage drysset med purløg. Sidstnævnte var dog lidt for anonym og kunne godt have brugt lidt mere krydring.

Brødkurven rummede både noget friskbagt rugbrød og lækkert, lysere surdejsbrød, samt økologisk smør fra Naturmælk.

Brødet kunne spises sammen med charcuteri i form af fennikelsalami og lufttørret skinke, som begge var velsmagende. Der var også to meget lækre oste, samt lidt oliven. Jeg smagte ikke den koldrøgede laks med sennepsvinaigrette, fordi jeg ikke kan lide røget fisk, men de andre synes, at den var udmærket.

Endelig bød tallerkenen også på lidt melon og ananas, som smagte fint.

Som et positivt indslag bør nævnes, at kokken havde glemt vores minifrøsnappere, som han så kom ind med ved siden af, mens han undskyldte. Vi var rigtig glade for frøsnapperne, for de smagte vildt godt, men det var også meget rart, at han sørgede for, at tallerkenen var komplet. Det er surt, hvis man har læst noget i menuen, som mangler, når tallerkenen kommer.

Brunchen kostede 125kr og og vi drak varm kakao og kaffe af forskellig slags til.

Alt i alt en lækker brunch, både at kigge på og ikke mindst at spise. Der var nogle meget velsmagende elementer på tallerkenen, men også et par steder, hvor der var plads til forbedringer. Café Wlder får derfor 4 kærlige kram ud af 6 og skal helt sikkert besøges igen – også for at prøve andre retter fra menukortet.

http://www.cafewilder.dk/morgenmad-breakfast-brunch.html

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: