Coleslaw

Skøn coleslaw, som kan bruges til alt muligt. Jeg overvejer at tilføje rød peberfrugt en anden gang.

Pulled pork

½ lille hvidkålshoved

4-5 gulerødder

1-2 dl hjemmelavet mayonnaise

3-4 dl creme fraiche 18 %

dijonsennep

salt

peber

Snit hvidkålen fint og riv gulerødderne groft. Rør dressing sammen af mayonnaise og creme fraiche og smag til med salt, peber og eventuelt dijonsennep, hvis mayonnaisen ikke er blevet så sennepsstærk. Vend hvidkål og gulerødder i dressingen og lad gerne coleslawen trække 1 time i køleskabet inden brug.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: