Kokostoppe med marcipan

Skønne kokostoppe fra Mette Blomsterberg, som helt sikkert skal prøves med lime, citron eller måske appelsin en dag og  som nok også skal overtrækkes med chokolade. De er nu også lækre uden!Kokostoppe

2 æg

200 g sukker

200 g kokosmel

70 g groftrevet marcipan

Rør æg, sukker, kokosmel og revet marcipan, til dejen samler sig. Lad den trække tildækket i køleskabet i 1 time. Fordel dejen i 15 ens portioner og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Form dem til toppe med hænderne. Dyp eventuelt fingrene i lidt vand ind imellem. Bag toppene i en ovn ved 180 grader i ca. 10 – 15 minutter, til de er let gyldne. Tag dem ud og lad dem køle helt af i køleskabet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: