Pulled pork

Åh pulled pork er kombineret med cremet coleslaw er SÅ lækkert. Opskriften er fra Brdr. Price.

Pulled pork

50 g brun farin

10 g stærk paprika

40 g mild paprika

2 spsk friskkværnet peber

2 spsk havsalt

1 spsk cayennepeber

2 tsk sennepspulver

1½ kg nakkesteg

Bland alle krydderier sammen til en rub og afpuds nakkestegen. Gnid stegen ind i rubben, pak den stramt ind i husholdningsfilm og læg den i en plastikpose. Læg stegen på køl, gerne natten over. Læg stegen i et fad og steg den 8-10 timer i ovnen ved 90-100 grader. Kødet skal have en centrumtemperatur på 95 grader og være så mørt, at det kan pilles fra hinanden med en gaffel.

Kødet serveres i lækre boller eller pitabrød med coleslaw og måske også en krydret sauce:

4 dl æbleeddike

3 spsk. ketchup

2 spsk. brun farin

4 tsk. salt

1 spsk. tabasco

1-2 tsk. chiliflager (eller efter smag)

1-2 tsk. friskkværnet sort peber

 

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: