Risengrød

Risengrød er nem og hyggelig familiemad! En opskrift der altid holder, findes hos Arla.

Risengrød

3 dl vand

180 g grødris

1 liter mælk, gerne let- eller sødmælk

1/4 tsk groft salt

En tykbundet gryde smøres med smør og vand og ris bringes i kog. Risene koges ca. 2 minutter, inden mælken tilsættes. Gryden bringes igen i kog, hvorefter varmes skrues ned til svag varme  og grøden koges under låg. Der røres ofte i gryden, indtil grøden er tyknet. Smag til med salt og server.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: