Anmeldelse af brunch på Kalaset

Jeg har spist på Kalaset rigtig mange gange, fordi de har en skøn brunch. Derfor glædede jeg mig også meget til at besøge stedet igen i lørdags. Der var allerede mange mennesker, da vi kom kl. 10, men heldigvis er der mange borde, så vi fandt et fint sted at sidde. Menukortet byder på mange forskellige variationer hen over temaet brunch, men vi landede på klassikeren Tante Grøn, som er en vegetarbrunch. Alternativerne var både en helt klassisk brunch “Mormor” og en vegansk udgave “Tante Vegan”. Derudover kan man få mindre udgaver med navnene “Kødbyen” og “Grønttorvet”, som næsten taler for sig selv. Disse kan suppleres med Kalaset vildt lækre pandekager, som også fås i mange udgaver. Åh, det indbyder vist til mange besøg endnu!

Brunch KalasetEfter lidt tid kom en indbydende tallerken med masser af lækkerier.

Der var selvfølgelig røræg – en fin en af slagsen, men dog ikke den bedste jeg har smagt.

Tre skønne små falafler og nogle sprøde halve kartofler, som kunne dyppes i en lækker hjemmelavet ketchup. Meget velsmagende grillet peberfrugt og squash med et fint bid kunne spise sammen med Kalasets legendariske krydrede hummus.

Denne var også lækker at smøre det hjemmebagte brød. Tallerkenen bød både på groft brød og rugbrød, som blev fulgt af en lille pakke økologisk natursmør.  Kalaset er vist ret økologiske, hvor det kan lade sig gøre for dem, så smørpakken er mere end bare et lille fint signal.

Brødet kunne også spises med Riberhus ost i skiver på. Osten var velsmagende, men det kunne have være lækkert med noget ost med lidt mere personlighed.

Der var hjemmelavet marmelade og nutella i baren, som vi dog ikke fik smagt. Det er en fin måde at have disse ting tilgængeligt uden, at man skal have små pakker liggende på tallerkenen, som mange gange ender med at gå til spilde.

Et andet super lækkert indslag på tallerkenen var yoghurt med bær og en skøn hjemmelavet müsli; en lille fin og lækker anretning. Der var lidt frugt i form af en skive ananas og et stykke appelsin, samt lidt agurk og salat.

Brunchen, der kostede 120kr, blev nydt med refillkaffe til i de meget fine omgivelser, der for øvrigt er hos Kalaset. Der hersker en retro sommerhusstemning, som er et besøg værd i sig selv.

Kalaset får 5 kærlige hjerter ud af 6 for deres Tante Grøn brunch. Røræg og ost giver plads til forbedringer, men ellers en meget lækker tallerken der i høj grad bærer præg af  at være hjemmelavet og kvalitetsbevidst. Jeg glæder mig til at komme tilbage!

http://www.facebook.com/pages/Kalaset/219486014786661

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: