Fyldte portobellosvampe med persille og parmesan

Skønt grønt tilbehør til mange forskellige retter. Fyldet til svampene kan varieres alt efter, hvad køleskabet lige byder på.

Fyldte portobellosvampe med persille og parmesan

4 portobellosvampe

1 bundt persille

1 løg

1 fed hvidløg

50 g parmesan

Svampene renses og stokken skæres fra og hakkes fint. Persillen hakkes på en multihakker; løg og hvidløg hakkes fint. Persille, løg, hvidløg og svampestokke blandes sammen og fintreven parmesan tilsættes. Massen krydres med salt og peber. Svampene lægges i et ovnfast fad og krydres med salt og peber, inden fyldes lægges i. Hver svamp overhældes med lidt olivenolie og de bages så i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter, indtil de er gyldne.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: