Frisk rødkålssalat

Sprød rødkålssalat, som er et skønt og friskt indslag til fx julens tunge retter, men som også fungerer fint som en grov salat.

Frisk rødskålssalat

1/4 rødkålshoved

1 appelsin

50 g valnødder

50 hasselnødder

Rødkålen hakkes fint og lægges i et fad. Appelsinen skæres fri af skrællen og skæres derefter i fine hen over rødkålen, så saften løber ned i fadet. Valnødder og hasselnødder hakkes groft og drysses  over.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: