Helles salsa

En skøn salsa som kan bruges som fyld til fx mexikanske pandekager, som dyppelse til brød og grøntsagsstænger og til alt muligt andet.

Helles salsa

1 ds gode flåede og hakkede tomater

1 grøn peberfrugt eller halv grøn og halv rød

1 lille rødløg – kan også bruge forårsløg

En god håndfuld frisk basilikum

Lidt frisk chili

Lidt hvidløg, hvis man er til det

Lidt eddike, evt balsamico

Lidt sukker

evt. citronsaft

Salt

Peber

Evt lidt ketchup

De hakkede tomater drænes for væsken, så der kun er stykker af tomat tilbage. (Tomatsaften gemmes til en anden god gang – fx til en kødsauce.) Tomatstykkerne puttes i en skål. Peberfrugt og løg skæres i små tern og tilsættes. Basilikum hakkes groft, chili hakkes fint, hvidløg presses og det hele blandes med tomaterne. Salsaen smages til med eddike sukker, salt, peber, citron og ketchup.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: