Linneas chokolademuffins med creme fraiche

Fine og lette chokolademuffins med en skøn topping af stærk chokolade og syrlig creme fraiche – ekstra gode med en klat flødeskum til.Chokolademuffins med creme fraiche

50 g blødt smør

115 g brun farin

2 store æg

115 g mel

½ tsk natron

25 g kakaopulver

1 1/4 creme fraiche 9  eller 18 %

125 g mørk chokolade

2 spsk sukker

1 ½ dl creme fraiche 18 %

Ovnen forvarmes til 80 grader og 12 muffinsforme af papir puttes i en linse- eller muffinsform og på en bageplade. Smør, farin, æg, mel, natron og bagepulver kommes i en skål og piskes med en håndmixer, til det akkurat er glat. Creme fraichen vendes i med en metalske og dejen fordeles i papirformene. Kagerne bages i 20 minutter og sættes herefter til afkøling. Chokoladen brækkes i stykker og smeltes (over vandbad), hvorefter den køler lidt. Sukker og creme fraiche piskes i chokoladen, som bredes ud over kagerne. Chokoladecremen på kagerne skal stivne lidt i køleskabet, inden de serveres.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: