Blommesyltetøj

Mors blommesyltetøj lavet af solmodne blommer fra havens Reine Claude træ – gemt i fryseren til koldere tider. Denne opskrift tager udgangspunkt i samme blandingsforhold som alle hendes andre syltetøjer: 3 dele bær til 1 del sukker – (andre frugter får dog oftest lidt citron).

Blommemarmelade

200 g blommer

65 g sukker

Blommerne skæres i både og koges til de begynder at falde fra hinanden. Sukkeret tilsættes og syltetøjet koges op, inden det blendes og kommes på et helt rent glas.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: