Sauterede gulerødder

Nemt og lækkert grønt tilbehør til det meste. Gulerødderne er lækre i sig selv, men bliver endnu lækrere med oliven og feta til.

Sauterede gulerødder

¾ kg gulerødder

2 spsk olivenolie

2-3 fed hvidløg

1 knivspids cayennepeber

Salt

Peber

Kalamataoliven

Feta

Gulerødderne vaskes og skæres i små stave, som sauteres i olie på en varm pande. Hvidløg presses og kommes i sammen med cayennepeber. Gulerødderne simrer under låg og der røres jævnligt i dem, indtil de er møre, men med lidt bid i. De smages til med salt og peber og anrettes i et fad sammen med feta og oliven.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: