Grøntsager i soya- og hoisinsauce

Lynstegte grøntsager i en skøn sauce, der er sød og salt på samme tid.

Grøntsager i soya- og hoisinsauce

1-2 spsk sesamolie

2 løg

3 fed hvidløg

3 gulerødder

1 bundt forårsløg

1 peberfrugt

1 cm ingefær

½ dl hoisinsauce

2 spsk soya

Salt

Sesamolien varmes op i en pande. Løgene skæres i både og hvidløgsfeddene presses. Løg og hvidløg svitses på panden. Gulerødderne skæres i stave og tilsættes. Forårsløgene deles og den hvide del skæres i skrå stykker, som også kommes på panden. Den grønne del skæres i tynde ringe, som lægges til side. Peberfrugten skæres i stave og kommes på panden. Grøntsagerne svitses kort tid ved høj varme, så de stadig har bid. Ingefæren skrælles, rives og kommes ved, og hoisinsauce og soya tilsættes. Grøntsagerne smages til med salt inden servering.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: