Broccoli-ricottapuré

Denne broccolipuré blev serveret til den stegte kylling. Ricottaen gør den cremet og mild, og den fungerer godt som dyp til nogle stegte kartofler, som kan serveres til kyllingen. Opskriften er fundet i Femina.

Broccoli-ricottacreme

1 broccoli, 400 g

2 fed hvidløg

Salt

150 g ricotta

1 tsk fintrevet citronskal

50 g revet parmesan

Broccolien skæres i buketter og stilken gemmes til en anden god gang. Buketterne koges møre i saltet vand sammen med hvidløgsfeddene. Vandet hældes fra og broccolien og hvidløgene damper lidt af, inden de blendes med en stavblender. Ricottaen og citronskallen tilsættes, og blandingen blendes igen. Parmesanen røres i til sidst.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: