Pizza med kylling, chilipesto, grillet peberfrugt, mascarpone og mozzarella

Rester af kylling og grillet peberfrugt blev sammen med mascarpone og chilipesto til en lækker pizza.

Pizza med kylling, chilipesto og mascarpone

1 portion pizzabund, 400 g

75 g mascarpone

En rest stegt kylling

Grillet peberfrugt i strimler

Chilipesto

125 g frisk mozzarella

Den udrullede pizzabund smøres med mascarpone. Kyllingen pilles i små stykker og lægges på bunden. Grillet peberfrugt lægges ovenpå og chilipestoen fordeles i små klatter. Mozzarellaen rives i små stykker og lægges oven på pizzaen, som bages på en forvarmet pizzasten i en 250 grader varm ovn i 10-12 minutter.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: