Pizzadej med durumhvedemel og tipo 00

Lækre bunde, som kan rulles tyndt og som giver en meget sprød bund.

Pizzadej

5 dl lunkent vand

15 g gær

2 spsk olivenolie

450 g durumhvedemel

1 tsk salt

300 g tipo 00 hvedemel

Gæren røres ud til vandet og olien tilsættes. Durummelet og saltet kommes i. Tipo 00 tilsættes lidt efter lidt, mens dejen æltes godt på en røremaskine. Dejen hæver lunt i 1 time, inden den rulles ud til 3 bunde på et meldrysset bord.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: