Fyldte auberginer

Lækre farserede auberginer, som er skønne sammen med en salat, både når de er varme eller kolde. De er en god måde at få brugt forskellige grøntsagsrester på og kan varieres alt efter, hvad der lige er i køleskabet. De kan også sagtens laves vegetariske.

Fyldte auberginer

1 aubergine

1 løg

1 fed hvidløg

½ peberfrugt

250 g champignoner

200 g hakket oksekød

1 tsk salt

peber

1 tsk paprika

1 tsk oregano

150 g revet ost

Auberginen halveres og udhules og fyldet hakkes. Løget og hvidløg hakkes fint og svitses i olivenolie i en gryde. Champignonerne hakkes i små tern og tilsættes sammen med auberginefyldet. Peberfrugten hakkes i små tern og svitses lidt med, inden grøntsagerne tages op af gryden og over på en tallerken. Oksekødet svitses i lidt olie og grøntsagerne kommes tilbage i gryden. Fyldet smages til med salt, peber, paprika og oregano og fyldes så i de halverede aubergine, som er blevet lagt i et ovnfast fad. Den revne ost kommes ovenpå og auberginerne bages i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, indtil osten er gylden.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: