Grove pizzasnegle med oksekød

Grove pizzasnegle fyldt med en rest fyld til de fyldte auberginer og masser af ost. Hvis man ikke ligger inde med en rest auberginefyld, kan man bruge kødsauce, ratatouille eller noget helt andet.

Grove pizzasnegle med oksekød

3 dl lunkent vand

20 g gær

2 fintrevne gulerødder (ca. 150 g)

2 tsk rapsolie

1 tsk groft salt

50 g havregryn

100 g fint durummel

100 g grahamsmel

200 g hvedemel (eller mere)

Ketchup eller tomatpuré

En rest auberginefyld

200-300 g revet ost

Gæren røres ud i vandet og gulerødder, olie og salt tilsættes. Havregryn, durummel og grahamsmel kommes i. Hvedemelet tilsættes lidt og lidt, mens dejen æltes godt på røremaskine. Dejen hæver et lunt sted i ½ time, inden dejen æltes igennem på et meldrysset bord. Dejen rulles ud til en plade (ca. 35 x 35 cm). Dejen smøres med ketchup eller tomatpuré, og auberginefyldet fordeles herover. Det meste af den revne ost fordeles ovenpå. Dejen rulles sammen til en roulade og skæres i 16 skiver, som lægges på en bageplade og trykkes let flade. Den sidste ost drysses over sneglene, som efterhæver 20 minutter. Sneglene bages i ovnen ved 200 grader i c. 15 minutter.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: