Grove pizzasnegle

Vegetariske pizzasnegle af en grov dej med gulerødder, havregryn, durummel og grahamsmel fyldt med tomat, løg og masser af ost.

Grove pizzasnegle3 dl lunkent vand

20 g gær

2 fintrevne gulerødder (ca. 150 g)

2 tsk rapsolie

1 tsk groft salt

50 g havregryn

100 g fint durummel

100 g grahamsmel

200 g hvedemel (eller mere)

1 stor dåse tomatpuré

1 fe hvidløg

1 løg

1 tsk tørret oregano

½ tsk groft salt

Friskkværnet peber

200-300 g revet ost

Gæren røres ud i vandet og gulerødder, olie og salt tilsættes. Havregryn, durummel og grahamsmel kommes i. Hvedemelet tilsættes lidt og lidt, mens dejen æltes godt på røremaskine. Dejen hæver et lunt sted i ½ time, inden dejen æltes igennem på et meldrysset bord. Dejen rulles ud til en plade (ca. 35 x 35 cm). Tomatpuré blandes sammen med presset hvidløg. Blandingen smøres ud over dejen og løget hakkes og fordeles ovenpå. Oregano, salt og peber drysses over, og det meste af den revne ost fordeles ovenpå. Dejen rulles sammen til en roulade og skæres i 16 skiver, som lægges på en bageplade og trykkes let flade. Den sidste ost drysses over sneglene, som efterhæver 20 minutter. Sneglene bages i ovnen ved 200 grader i c. 15 minutter.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: