Vietnamesiske forårsruller

Friske forårsruller, som er hyggelige at rulle ved bordet og som kan fyldes med alt muligt lækkert, fx rejer fra Änglamark. Alternativt kan man bruge and eller rosastegt tyndt skåret oksekød, og eventuelt fylde ristede jordnødder eller peanuts i rullerne.

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Gulerødder

Forårsløg

Peberfrugt

Agurk

Hjertesalat

Koriander

Mynte

Thaibasilikum

Vermicellinudler

Rispapir

Hoisinsauce

Gulerødder, agurk, peberfrugt og forårsløg skæres i tynde stave. Vermicellinudlerne overhældes med kogende vand og køles ned. Rispapirspandekagerne dyppes i koldt vand og fyldes med nudler, grøntsager, salatblade, krydderurter og rejer og foldes derefter stramt rundt om fyldet. Serveres med hoisinsauce.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: