Pizza med spinat og gedeost

Skøn pizza med spinat og gedeost. Bunden smøres her med mascarpone, men alternativt kan den drysses med mozzarella, inden spinat og gedeost kommes ovenpå.

Pizza med spinat, gedeost og mascarpone

1 portion pizzadej (ca. 400 g)

1 pose frossent helbladet spinat

1 rulle gedeost

70 g mascarpone

125 g mozzarella

Pizzadejen rulles ud, og spinaten tøes op på en pande. Mascarponen smøres ud over pizzabunden, inden spinaten fordeles herpå. Gedeosten skæres i skiver og lægges oven på spinaten, inden mozzarellaen rives i stykker og drysses hen over pizzaen. Den bages på en forvarmet pizzasten i en 250 grader varm ovn i 10-12 minutter.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: