Pizza med gedeost, honning og rosmarin

Gedeost, honning og rosmarin er en skøn kombination på en pizza.

Pizza med gedeost, honning og rosmarin

1 portion pizzabund (ca. 400 g)

1 rulle gedeost

Honning, gerne akacie

En håndfuld rosmarin

Pizzadejen rulles ud og gedeosten skæres i skiver, som fordeles på dejen. Honningen hældes ud over dejen og rosmarinen drysses ovenpå. Pizzaen bages på en forvarmet pizzasten i en 250 grader varm ovn i 10-12 minutter.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: