Knækbrød

Lækre knækbrød fulde af masser af frø og kerner lavet på fuldkornsspeltmel med og uden solsikkekerner og blå birkes på toppen. De er dejlige!

Knækbrød

½ dl solsikkekerner

½ dl sesamfrø

½ dl hørfrø

1 dl havregryn

2 dl fuldkornsspeltmel

½ tsk bagepulver

½ tsk salt

½ dl olie

1 dl vand

Solsikkekerner

Blå birkes

Solsikkekerner, sesamfrø, hørfrø, havregryn, speltmel, bagepulver og salt røres sammen. Vand og olie tilsættes, mens dejen røres jævn. Dejen rulles ud mellem to stykker bagepapir. Det øverste lag fjernes og dejen skæres med en pizzakniv til knækbrød. Halvdelen af knækbrødene drysses med solsikkekerner og blå birkes, og knækbrødene bages ved 200 grader i 15-20 minutter.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: