Kokosris

Skønne ris kogt i kokosmælk og smagt til med lime og koriander. Gode at servere til laks eller fiskefrikadeller med chili, løg, hvidløg og citrongræs.

Kokosris

2 dl jasminris

1½ dl vand

2½ dl kokosmælk

1 tsk salt

saft af ½ lime

1 lille bundt koriander

Risene skylles og kommes sammen med vand, salt og kokosmælk i en gryde og koges op. Låget lægges på gryden og der skrues ned til lavt blus. Kokosrisene småkoger under låg i 12 minutter, varmen slukkes og risene trækker under låg i yderligere 12 minutter. Korianderen hakkes. Risene smages til med limesaft og de vendes med korianderen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: