Müsli med pecannødder, tørrede blåbær, vanilje og kanel

Nem müsli med fyldt med masser af nødder og krydret med kanel og vanilje.

Müsli

375 g havregryn

50 g kokosmel

50 g hasselnødder

50 g mandler

50 g pecannødder

10 g tørrede blåbær

2 tsk kanel

1 tsk vaniljepulver

3/4 dl vand

25 g honning

Hasselnødder og mandler hakkes groft og blandes sammen med havregryn, kokosmel, pecannødder og tørrede blåbær. Kanel og vaniljepulver røres i blandingen. Vand og honning rystes sammen i en meljævner og hældes over müslien som blandes godt sammen. Müslien spredes ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bages ved 190 grader i 15-20 minutter. Der røres rundt i müslien hvert 5. minut, indtil den er jævnt gylden.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: