Pizza med chorizo, basilikumpesto, gorgonzola og mascarpone

Dejlig pizza med cremet mascarpone, stærk jalapenokrydret chorizo, moden gorgonzola og mild frisk basilikum.

Pizza med chorizo, basilikumpesto, gorgonzola og mascarpone

1 portion pizzabund, 400 g

75 g mascarpone

70 g chorizopølse

30 g gorgonzola

Basilikumpesto

125 g frisk mozzarella

Den udrullede pizzabund smøres med mascarpone. Chorizopølsen skæres i tynde, skrå skiver og lægges ovenpå. Pestoen fordeles i små klatter og gorgonzolaen smuldres ud over bunden. Mozzarellaen rives i små stykker og lægges oven på pizzaen, som bages på en forvarmet pizzasten i en 250 grader varm ovn i 10-12 minutter.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: