Pizza med gedeost, mascarpone, basilikumpesto og mozzarella

Gedeosten dominerer denne dejlige pizza, som smager mildt af mascarpone, pesto og mozzarella.

Pizza med gedeost, basilikumpesto, mascarpone og mozzarella

1 portion pizzabund, 400 g

75 g mascarpone

100 g gedeost

Basilikumpesto

125 g frisk mozzarella

Den udrullede pizzabund smøres med mascarpone. Gedeosten skæres i skiver og  lægges ovenpå. Basilikumpestoen fordeles i små klatter. Mozzarellaen rives i små stykker og lægges oven på pizzaen, som bages på en forvarmet pizzasten i en 250 grader varm ovn i 10-12 minutter.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: