Æggekage med bacon og langtidsbagte tomater

Min mors skønne æggekage serveret med sprødstegt bacon og langtidsbagte tomater

Æggekahge med bacon og langtidsbagte tomater

100 g bacon

7 æg

7 spsk mælk

½ tsk salt

Peber

Olivenolie

10 langtidsbagte tomater

Baconen steges sprød på en varm tør pande. Fedtet hældes fra panden. Æg og mælk piskes sammen og krydres med salt og peber. Lidt olie kommes på panden og æggeblandingen kommes på. Panden holdes på svag varme, og der stikkes små “huller” i bunden af æggeblandingen med en lille træpalet, så den flydende æggemasse rammer bunden. Når massen begynder at stivne, kommes et låg over panden og æggekagen bages færdig. Baconen og de langtidsbagte tomater lægges oven på æggekagen, som serveres med purløg.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: