Tomat- og gorgonzolasauce

Denne sauce er så nem og lækker, hvis man er til gorgonzola. Når gorgonzolaen smelter sammen med tomaterne, bliver hele herligheden cremet og skønt. Vi spiser den til pasta – fx med laks til.

Tomat- og gorgonzolasauce

2 dåser hakkede tomater

100 g gorgonzola

1 tsk salt

Peber

Tomater og gorgonzola koges sammen og blendes med en stavblender. Saucen smages til med salt og peber.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: