Æggekage med grønne bønner og chorizo

En lille omelet af lækre rester fra køleskabet: chorizo og kogte grønne bønner

2013-04-25 13.08.36

 

1 person:

30 g chorizo

100 g kogte grønne bønner

2 æg

2 spsk mælk

Salt

Peber

Oliveolie

Chorizoen skæres i skiver og steges i olivenolie på en varm pande. Æg og mælk røres sammen og krydres med salt og peber. Når chorizoen er gylden, tilsættes bønnerne og derefter æggemassen, som fordeles godt på panden. Blusset skrues ned til lav styrke og et låg eller en tallerken lægges over panden.  Æggekagen bages 5-8 minutter, indtil den er stivnet.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: