Panang karry med oksekød, løg og peberfrugt

Denne panang karry smager fantastisk – stærkt af karrypasta og cremet og sødt af kokosmælk og peanutbutter. Kød og grøntsager kan varieres alt efter lyst.

Panang karry med oksekød, løg og peberfrugt

1 dåse kokosmælk

1 ¼ dl vand

1 spsk panang karrypasta

250 g mørt oksekød – fx to oksebøffer/entrecotês

2 løg

1 peberfrugt

5-10 kaffir limeblade

½ dl crunchy peanutbutter

2 spsk brun farin

2 spsk fiskesauce

Limesaft

En håndfuld thaibasilikum

En lille håndfuld peanuts

Vandet og halvdelen af kokosmælken bringes i kog i en gryde og karrypastaen tilsættes. Oksekødet skæres i tynde skiver, tilsættes og koges igennem. Løg og peberfrugt skæres i strimler og tilsættes sammen med kaffir limeblade. Saucen simrer nogle minutter og smages så til med peanutbutter, brun farin, fiskesauce og  måske lidt limesaft. Karryen serveres med thaibasilikum og peanuts på toppen og sammen med jasminris.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: