Perlebygsalat med avokado, tomater, forårsløg og feldsalat

Grønt og mættende tilbehør med masser af mulighed for variation alt efter, hvad køleskabet byder på. Salaten kan med fordel fyldes med en masse friske krydderurter som fx mynte og persille.

Perlebygsalat med avokado, tomater, forårsløg og feldsalat

1½ dl perlebyg

1 avokado

200 g tomater

3-4 forårsløg

100 g feldsalat

Olivenolie

Limesaft

Salt

Peber

Perlebyggen koges i saltet vand i 15-20 minutter og drænes efterfølgende for vand. Avokado og tomater skæres i små tern og forårsløgene hakkes i fine ringe. Grøntsagerne og feldsalaten blandes sammen med den afkølede perlebyg, som smages til med olivenolie, limesaft, salt og peber.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: