Lynstegt rød spidskål med solsikke- og græskarkerner

Nem lynstegt kål, som bliver lidt mildere i smagen efter at have fået lidt varme.  Opskriften er fundet hos Finurlig, og både kåltype og kernerne kan varieres alt efter smag og lyst.

Lynstegt spidskål

½ lille rødt spidskål

1 spsk solsikkekerner

1 spsk græskarkerner

olivenolie

salt

Spidskålen snittes relativt fint. Olien varmes op på en pande og solsikkekerner og græskarkerner tilsættes og ristes til de har fået farve. Kålen tilsættes og sauteres et par minutter, inden den krydres med lidt salt og serveres.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: