Hvidløgsmayonnaise

Skøn hvidløgsmayonnaise eller aioli om man vil. Lækker i burgere, som dyppelse og meget andet

Hvidløgsmayonnaise

 

1 bæger pasteuriserede æggeblommer

1 tsk dijonsennep

1 tsk citronsaft

½ tsk salt

1 dl olie

2 fed hvidløg

Æggeblommer, dijonsennep, citronsaft og salt kommes i en skål og står et øjeblik, til tingene har fået stuetemperatur. Æggeblommer, sennep, citron og salt piskes godt sammen, og så tilsættes olien dråbe for dråbe, indtil mayonnaisen begynder at emulgere. Herefter kan olien tilsættes lidt mere ad gangen, men dog med varsomhed, så mayonnaisen ikke skiller. Mayonnaisen smages til med presset hvidløg.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: