Krydrede onion rings

Sprøde, krydrede løgringe – skøn opskrift fundet hos Rogilds. Super lækre i hjemmelavede burgere eller som en lille tapasting. Mængden af mel til et løg virker voldsom, men der går rigtig meget mel til!

Krydrede onion rings

1 stort løg

4 dl kærnemælk

4 dl hvedemel

2 tsk salt

1 tsk bagepulver

1 tsk friskkværnet peber

1 tsk paprika

½ tsk cayennepeber

olie til stegning

Enderne skæres af løget, som skrælles og skæres i 2½ cm tykke løgringe. Løgringene lægges i koldt vand i en halv times tid før de bruges. Mel, salt, bagepulver, peber, paprika og cayennepeber blandes i en skål. Løgringene tørres af og dyppes først i kærnemælken og derefter i melblandingen. Løgringene dyppes igen i kærnemælk og så i melet. Løgringene lægges køligt i et kvarters tid, imens 2½ cm olie hældes i en tykbundet gryde  olie i en tykbundet gryde og opvarmes til omkring 180 grader. Løgringene dybsteges nogle få af gangen i 2-3 minutter, til de er lysebrune. De færdige løgringe lægges på et stykke køkkenrulle for af dryppe af.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: