Marinerede grønne bønner

Super nemt grønt tilbehør, som passer rigtig godt til alt muligt, fx en god bøf. De varme bønner suger olie og eddike til sig og tilbereder samtidig løgene en smule, så de bliver mere milde. Der kan både bruges rødløg, zittauerløg og skalotteløg, samt hvidløg til bønnerne.

Marinerede grønne bønner

1 pose grønne bønner

1 løg

2-3 spsk olivenolie

2 spsk balsamicoeddike

Salt

Peber

Løget hakkes fint. Bønnerne blancheres kort, så de stadig har bid, og drænes så for vand. Mens de stadig er helt varme, blandes de sammen med løgene og overhældes med olie og eddike og krydres med salt og peber.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: