Pølsebrød

Hjemmebagte pølsebrød, som både er gode til hotdogs og franske hotdogs – og som mætter noget mere end dem man køber. Dejen kan også bruges til burgerboller.

Pølsebrød

10 pølsebrød:

25 g gær

3½ dl lunken vand

175 g groft durummel

1½ spsk olivenolie

1½ tsk. salt

1 spsk honning

450 g hvedemel

Gæren opløses i vandet, og durummel, olie, salt og honning tilsættes. Hvedemelet tilsættes lidt ad gangen, mens dejen æltes på en røremaskine. Dejen hæver et lunt sted i ½ time. Dejen deles i 10 lige store dele, som formes til pølsebrød. Brødene lægges på bageplade beklædt med bagepapir og efterhæver tildækket og lunt i 40 minutter eller til de har dobbelt størrelse. Ovnen forvarmes til 225 grader (210 grader varmluft), og brødene bages i ca. 10-15 minutter, til de er gyldne og gennembagte.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: