Tærte med ramsløg, kylling og parmesan

Lækker tærte med en rest kylling kombineret med friske ramsløg. Ramsløgenes lidt skarpe smag og lugt mildnes, når de i denne tærte bages sammen med parmesan og mozzarella.

Tærte med ramsløg, kylling og parmesan

Tærtedej:

1 dl A38

2 spsk olie

1 dl grahamsmel

1,5 dl hvedemel

1/2 tsk salt

De tørre ingredienser kommes i en skål og A38 blandet med olie tilføjes. Dejen røres og æltes sammenhængende – gerne på maskine og hviler derefter i køleskabet minimum 30 minutter. Dejen rulles tyndt ud eller trykkes ud i en smurt tærteform på ca. 22 cm. Den prikkes med en gaffel og forbages i 10 minutter ved 200 grader

Prikkes med en gaffel og forbages i 10 min midt i ovnen ved 200 grader.

Æggemasse:

3 dl A38

4 æg

1 tsk salt

peber

Fyld:

90 g små fine ramsløgsblade uden stilk

90 g parmesan

125 g frisk mozzarella

100 g stegt/kogt kylling

A38, æg, salt og peber røres sammen til en æggemasse. Ramsløgene hakkes i tynde strimler og parmesanen rives groft. Ramsløg og parmesan kommes i æggemassen. Kylllingen og den friske mozzarella fordeles på den forbagte tærtebund og æggemassen hældes over.  Tærten bages i ca. 40 minutter ved 200 grader.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: