Rabarberkompot

Nem rabarberkompot, der, lige som alt andet med rabarber, er vidunderlig! Kompotten laves i ovnen og giver ud over nogle skønne bløde rabarber en sød pink sirup. Hvis der bliver noget tilbage af siruppen, efter rabarberne (og sirup) er spist i trifli eller til andre desserter, til kylling, oven på en ostemad, i en portion A38 eller skyr, kan siruppen blandes med lidt danskvand og blive til rabarberbobler.

Rabarberkompot

500 g rabarber

150 g rørsukker

1 vaniljestang

Rabarberne skæres i ca. 5 cm skrå stykker, som lægges i et ovnfast fad. Vaniljestangen flækkes og vaniljekorn- og stang, samt sukker vendes sammen med rabarberne. Fadet sættes i en 200 grader varm ovn og bages 15-20 minutter.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: