Suppe med rødløg, peberfrugt, tomater og mascarpone

Nem, skøn og cremet suppe med rødløg, peberfrugt, tomat og mascarpone. Suppen blev her serveret med en klat ramsløgspesto, men er skøn i sig selv eller toppet af med en anden type pesto, lidt creme fraiche eller feta.

Suppe med rødløg, peberfrugt, tomat og mascarpone

1 rødløg

2 fed hvidløg

2 peberfrugter

1-2 chili

1 spsk rød pesto eller tomattapenade

1 ds hakkede tomater

½ l. grøntsagsbouillon

75 g mascarpone

½-1 tsk salt

Peber

Løg, peberfrugt og chili hakkes i tern og svitses sammen med de pressede hvidløg i olie på en varm pande i 5 minutter. Pesto, hakkede tomater og bouillon tilsættes og suppen småkoger 15 minutter. Mascarponen kommes i suppen, som blendes og smages til med salt og peber.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: