Urtebrød – med ramsløg eller frisk oregano

Aftenens suppe blev serveret sammen med disse brød, som er fyldt med henholdsvis ramsløg og frisk oregano. De er SÅ lækre!

Urtebrød med ramsløg eller frisk oregano

 

En portion dej – fx. ca. en fjerdedel af denne

1-2 håndfulde ramsløg eller frisk oregano

Ramsløg eller oregano hakkes fint og tilsættes dejen – enten allerede inden melet kommer i eller til slut i æltningsprocessen. Dejen hæver og hældes derefter ud til to brød, som bages efter opskriften.

 

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: